CERCETAȚI PENAL PENTRU CONDUCEREA UNUI VEHICUL SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE

Aseară, în jurul orei 19:20 polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, pe DJ 212, pe raza localității Chișcani, un vehicul a derapat și s-a oprit în gardul unei societăți comerciale.

La volanul vehiculului a fost identificat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Brăila.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,81 mg/l, fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și distrugere.

***

În seara de 25 decembrie a.c., ora 17:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe Șoseaua de Centură a municipiului, au observat un autoturism, care se deplasa din direcția strada Calea Călărașilor către Șoseaua Buzăului, ce a părăsit partea carosabilă, lovind un stâlp de iluminat public.

La volanul autoturismului a fost identificat un brăilean, de 53 de ani, din localitatea Romanu, care în urma impactului nu a suferit vătămări corporale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 1,29 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *