Incendiu in port

În dimineața zilei de 06.01.2021, ora 06.40, Detașamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru limitarea și lichidarea unui incendiu care se manifeta la un atelier mecanic in zona Incinta docuri din municipiul Brăila.

Incendiul a fost observat târziu, iar in interiorul atelierului era depozitată o cantitate mare de materiale combustibile.

Până la sosirea forțelor de intervenție incendiu s-a extins la podul clădirii, confecționat din scândură și căpriori de lemn.

Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un scurtcircuit electric la cablul de alimentare a unui aparat de incălzire.

Au ars un motostivuitor, trei motopempe, două electropompe, trei motopompe submersibile, două generatoare, un căntar, un frigider, alte bunuri aflate în interiorul magaziei (scule, aparate specifice domeniului mecanic), cca. 100 mp tavan din grinzi din lemn. S-a degradat tencuiala atelierului.

A fost afectat și un spațiu aflat în vecinătate, aparținând altei societăți comerciale, unde au ars 200 mp de tavan din lemn acoperit cu tablă și s-au degradat bunuri dezafectate de pe navele aflate în reparație.

Nu au fost înregistrate victime. Incendiul a fost lichidat la ora 09.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *