„VICTORIE !!! NU SE MAI REDUC CLASE LA LICEELE DIN BRĂILA !!!”, primarul Marian Viorel Dragomir

Astăzi dimineață, 22 ianuarie 2021, pe contul personal de socializare primarul municipiului Brăila, Viorel Marian Dragomir, anunță „victorios” că NU se mai reduc clasele de la Colegiul Național Gh. M. Murgoci, Colegiul Național N. Bălcescu, Liceul Teoretic N. Iorga si Colegiul Economic I. Ghica. Chiar dacă profesorul doctor Cătălin Canciu, inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Județean, a susținut ieri, tare si clar intr-o conferință de presă că unele clase se vor desființa, iată că mai marii Ministerului au spus NU.

„VICTORIE !!! NU SE MAI REDUC CLASE LA LICEELE DIN BRĂILA !!!

Mulțumesc partenerilor de dialog, presei și unor persoane deosebite din minister care au înteles că propunerile primarilor de menținere a claselor sunt bine fundamentate.
Ministrul Educației a dat Ordinul 3.164 din 21.01.2021 prin care se reduce numarul de elevi din clase, aspect care va obliga I.S.J. Brăila să păstreze numărul de clase existent azi !!!
Am demonstrat încă o dată că PRIMĂRIA BRĂILA ESTE MAI INTERESATĂ DE INVĂȚĂMÂNTUL BRĂILEAN ȘI INFORMATĂ ASUPRA MODIFICĂRILOR LEGISLATIVE DECÂT ACTUALUL INSPECTOR ȘCOLAR GENERAL iar scandalul a fost provocat de graba și ambiția noului inspectorului școlar de a reduce clasele, de lipsa de comunicare cu primarul și ministerul.
Domnule inspector școlar general CANCIU CĂTĂLIN ESTE MOMENTUL SĂ VĂ DAȚI DEMISIA !!!
GATA, ajunge. Suficient !!!
Acum, I.S.J. Brăila este obligat să păstreze actuala configurație a claselor și să nu mai reducă cele 9 clase din ultima propunere (inițial se dorea reducerea a 4 clase)
– 3 clase de matematică – informatică (incredibil, elimina clasele de informatică !!!)
– 1 clasă de stiințe ale naturii
– 1 clasă de filologie
– 1 clasă de comerț
– 1 clasă de industrie alimentară
– 1 clasă profil economic
– 1 clasă profil pedagogic
Din păcate, am avut încă o dată ocazia să vedem caracterul slab al unor persoane numite politic în conducerea unor instituții publice.
Ei nu au înțeles că SLUGILE SUNT FOLOSITE PENTRU LUCRURILE MURDARE DAR NU VOR AVEA NICIODATĂ RESPECTUL OAMENILOR !!!
Chiar dacă alegerile pentru primar sunt peste 4 ani, nu voi putea niciodată să stau linistit când unii distrug șansa la educație a copiilor nostri. Voi lupta întotdeauna împotriva abuzurilor și ilegalităților !!!”, scrie Primarul brăilenilor
Dragomir Viorel Marian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *