INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER. BEȚI SI FARA PERMIS DE CONDUCERE

Azi-noapte, la ora 01:00, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Rahova din municipiu.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,84 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 500 de lei conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

    Ieri după-amiază, la ora 17:15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe Calea Călărașilor din municipiu.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 1,07 mg/l, acesta fiind condus la spital unde a refuzat recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

În data de 20 februarie a.c., la ora 17:10, polițiști din cadrul Poliției Orașului Însurăței l-au depistat  în trafic, pe un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Bărăganul, în timp ce conducea un vehicul pe raza localității de domiciliu.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Totodată, în jurul orei 18:35, polițiști din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe Șoseaua Râmnicu Sărat.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,43 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *