Vine, vine primăvara! Vremea pentru două săptămâni în Muntenia

Meteorologii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo valabilă pentru următoarele două săptămâni (22 februarie-07 martie 2021) în Muntenia.

În prima săptămână va predomina o vremea caldă pentru această perioadă, cu temperaturi maxime la nivelul regiunii cuprinse între 12 și 16 grade, dar în ziua de 24 februarie se vor înregistra valori diurne, apropiate de mediile multianuale, în jur de 8 grade.

Răcirea prognozată pentru 28 februarie, va însemna maxime în jur de 10 grade, ce se vor menține și în primele zile din luna martie, însă până la finalul intervalului, tendința temperaturii va fi de scădere ușoară.

În ceea ce privește temperaturile minime, acestea vor prezenta o tendință de creștere treptată în prima săptămână, de la -2 grade până spre 2 grade, iar ulterior media regională a acestora va fi în jur de 0 grade. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a intervalului, probabilitatea pentru precipitații urmând să fie în creștere mai ales după 2 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *