„Sentimente în culori”, expozitie de desene

Consiliul Județean Brăila, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila organizează în luna martie a acestui an, expoziţia on line de desene Sentimente în culori, aparținând Danielei Andreea Roșioru, elevă a Școlii Gimnaziale Fănuș Neagu Brăila.

         Pictura elevei Daniela Andreea Roșioru este luminoasă și caldă, plină de energie pozitivă, de bucuria de a exista, reflectând sensibilitatea tinerei artiste pentru diversitatea cromatica. Încântătoarele sale peisaje creează privitorului stări de meditație, de pătrundere într-un tărâm al fericirii, în care ar vrea să viețuiască, în deplină armonie cu sine.

         Într-o abordare personala a imaginii, Daniela Andreea Roșioru ne face să visăm, prin accentul pe care îl pune pe forța culorii, cu ajutorul căreia călătorește în spații încărcate de frumusețe, reconstruind formele lumii noastre cu mijloacele nedisimulate ale sensibilității sale.

 Cu entuziasm, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale  va invita sa participați la expoziţia on line de fotografie Sentimente în culori, pe pagina de Facebook a organizatorului – Centrul.de.Creatie.Brăila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *