Moment artistic – Jana Andreescu

Consiliul Județean Brăila, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila vă invită să participați în data de 26 februarie 2021, la Momentul artistic de la ora 13.00, alături de invitatul special, Jana Andreescu.

Artist plastic decorat prin Ordin Prezidențial cu Meritul Cultural, membru fondator al Grupului de Avangardă Axa, grafician de renume și nu în ultimul rând, nepoata lui Jean Moscopol, Jana Andreescu si-a construit in timp un stil propriu ceea ce i-a conferit, totodată recunoașterea pe plan național cât și International.

 Cu entuziasm și mândrie, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale  va invita sa participați on line, la  acest eveniment cultural ce se va desfășura în Sala ProArte și transmis live pe pagina de Facebook a organizatorului – Centrul.de.Creatie.Brăila.

            Data desfășurării acestui eveniment cultural a fost aleasă și prin prisma faptului că 26 februarie este și data nașterii marelui artist, Jean Moscopol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *