14 plase de pescuit, 4 vârșe și 53,2 kg. pește specia plătică confiscate de polițiști

 * POLIȚIȘTII BRĂILENI ACȚIONEAZĂ PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA FAPTELOR ILEGALE DIN DOMENIUL PISCICOL

 În zilele de 27 și 28 februarie a.c., poliţiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică și Secției 2 Poliție Rurală Brăila, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Brăila și reprezentanţi din cadrul Administrației Parcului Natural ,,Balta Mică a Brăilei” au acționat în județul Brăila pentru combaterea faptelor ilegale privind pescuitul și acvacultura, desfășurând activități, inclusiv prin constituirea de filtre organizate.

În fiecare zi, în intervalul orar 03:00-09:00, polițiștii au acționat în zona Parcului Natural ,,Balta Mică a Brăilei” și pe fluviul Dunărea,  în vederea identificării persoanelor care pescuiesc ilegal, ocazie cu care au legitimat 21 persoane și au verificat 6 autovehicule și 4 ambarcațiuni.

Totodată au fost constatate 4 infracțiuni prevăzute de O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, fiind confiscate în vederea continuării cercetărilor 14 plase de pescuit, 4 vârșe și 53,2 pește specia plătică.

În continuare polițiștii brăileni vor acționa pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii oricăror fapte antisociale, inclusiv în ce privește ilegalitățile în domeniul piscicol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *