MĂSURI DE ORDINE ȘI SIGURANȚĂ PUBLICĂ CU OCAZIA MECIULUI DE HANDBAL H.C. DUNĂREA BRĂILA – H.C. MINAUR BAIA MARE

Jandarmii brăileni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării meciului de handbal feminin dintre echipele H.C. Dunărea Brăila și H.C. Minaur Baia Mare, contând pentru manșa  tur din sferturile de finală a E.H.F. European League, care va avea loc sâmbătă, 27 martie a.c., începând cu ora 1500, la Sala Polivalentă “Danubius” din  municipiul Brăila.

Chiar dacă acesta se va desfășura fără spectatori, în contextul pandemiei Covid-19, jandarmii vor fi prezenți în zona imediată și apropiată locului de desfășurare a competiției sportive pentru prevenirea și combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul și după terminarea meciului astfel că recomandăm cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități.

Totodată, adresăm organizatorului și staff-urilor auxiliare celor două echipe următoarele recomandări preventive:

  • Să aducă la cunoștința autorităților eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibilele situații de pericol;
  • Să respecte măsurile de protecție sanitară, dar și de protejare a persoanelor din jur în vederea prevenirii infectării cu virusul SARS-Cov-2;
  • Să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *