Interviurile Centrului brăilean

Consiliul Județean Brăila, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila  vă invită să luați parte în data de 28 aprilie 2021, de la ora 14.00, la  Interviurile Centrului, alături de invitata specială, actrița Mihaela Trofimov.

Mihaela Trofimov este una dintre actrițele apreciate și mult iubite ale teatrului național și prin excelență a Teatrului „Maria Filotti”, având o experiență de peste 20 ani pe scena teatrului brăilean și nu numai. Fermecătoare, talentată, delicată, sinceră, mereu în continuă transformare personală si profesională, Mihaela Trofimov a reusit să castige inimile a mii de spectatori, cu fiecare rol jucat, construind o nouă poveste, din ce în ce mai captivantă.

Evenimentul cultural Interviurile Centrului  cu Mihaela Trofimov va avea loc în  Galeria Violon D’ Ingres  a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și va fi transmis live pe pagina de Facebook  a organizatorului – Centrul.de.Creatie.Braila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *