„Cufărul cu amintiri din vacanța mare”

Consiliul Judeţean Brăila, Primăria Municipiului Brăila, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila, cu sprijinul Uniunii Judeţene a Pensionarilor-Brăila invită elevii din municipiul și județul Brăila să participe la Concursul județean de fotografie Cufărul cu amintiri din vacanța mareediția a II-a, al cărui scop este promovarea valorilor și realizărilor creative în domeniul fotografiei.

Înscrierea  se face on line,  prin postarea unei singure fotografii (cu descrierea aferenta) ca și comentariu la afișul evenimentului postat pe pagina de facebook a organizatorului (facebook.com/Centrul.de.Creatie.Braila), în intervalul 05 iulie – 31 august 2021, ora 1000.

Premiul Unic,  în valoare de 100 lei,  va fi acordat  postării (fotografiei) cu cele mai multe like-uri obținute, până în data de 31 august 2021, ora 1000 .

Pentru regulament și alte informaţii suplimentare accesaţi situl instituţiei (centruldecreatiebraila.ro) si pagina de Facebook https://www.facebook.com/Centrul.de.Creatie.Braila

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *