CERCETAȚI PENAL PENTRU INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER

La data de  6 iulie a.c., în jurul orei 13:15, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din satul Urleasca, în timp ce conducea un vehicul pe raza comunei Traian.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatului îi fusese retras permisul de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permisde conducere.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei l-au oprit în trafic pe un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Vișani, în timp ce conducea un tractor pe raza comunei de domiciliu.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că brăileanului îi fusese retras permisul de conducere.

De asemenea, s-a constatat că tractorul agricol și cele doua remorci nu aveau număr de înmatriculare/înregistrare.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 02:00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila- Biroul Ordine Publică l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe Șoseaua Râmnicu Sărat, din municipiul Brăila.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *