S-a inchis Hala din Piata Mare a brailei

Timp de aproape o luna de zile, incepand cu data de 19 iulie pana in jurul datei de 10 august, Hala Centrala din Piata Mare va fi inchisa pentru reparatii si curatenia anuala.

Ca in fiecare an, in perioada de vara, Hala va fi inchisa pentru a fi igienizata, curatata si reparata. Curatenia generala consta in dezinfectia, dezinsectia, deratizarea si igienizarea propriu-zisa a spatiilor comericiale din incinta halei, care orcium arata jalnic.

“De la Revolutie nimeni nu a investit in aceasta cladire, nimic nu s-a facut aici. Administratia Pietelor ia banii degeaba dupa chirie la “amaratii de tarani” care vin si vinde branza si lapte sau de la cei care sunt cu carne… dar nimic nu a adus nou aici. Pute peste tot. Nici parcarea cu taxa nu mai merge. Bine ca a facut taxare automata la WC! Ce mare investitie au realizat!”, ne-a spus un brailean.

Pe parcursul inchiderii Halei, SC APT SA le-a pus la dispozitie comerciantilor de lactate spatiul de pe lateralul exterior al pietei. Cei mai multi dintre acestia, de la sectorul lactate, carne si preparate au preferat sa isi ia concediu de odihna in perioada curateniei, decat sa se mute afara sau la subsol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *