Tigări furate cu sacul de gunoi

  • ARESTAT PREVENTIV PENTRU FURT CALIFICAT

 În noaptea de 21 spre 22 iulie a.c., în jurul orei 03:30, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat în flagrant, pe raza municipiului, pe un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Brăila, care avea asupra sa un sac de gunoi menajer ce conținea mai multe pachete cu țigări de diferite mărci.

Tânărul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, în urma verificărilor efectuate stabilindu-se faptul că în acea noapte, ar fi intrat prin efracție în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului, de unde ar fi sustras 268 de pachete cu țigări de diferite mărci, dar și alte bunuri.

Prejudiciul, în valoare totală de 15.000 de lei a fost recuperat în totalitate și predat proprietarului.

Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Aseară, tânărul a fost reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile a fost prezentat instanței, care a dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Brăileanul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *