Vremea la Brăila până pe 22 august 

Specialiștii Administratiei Naționale de Meteorologie a dat publicității estimarea evolutie valorilor termice și a precipitațiilor pentru intervalul 09-22 august în Muntenia.

În prima zi a intervalului vremea va fi caniculară în cea mai mare parte a regiunii, cu o medie a temperaturilor maxime de 36 de grade. În zilele de 10, 11 și 12 august, canicula va mai persista în special în sud-vestul și sudul regiunii, astfel că media temperaturilor maxime va mai scădea ușor, la valori de 33…34 de grade, iar pentru această perioadă sunt prognozate minime de 18…20 de grade.

Regimul termic se va pondera la mijlocul săptămânii, astfel că temperaturile maxime vor fi în medie de 30…31 de grade, însă mai ales în perioada 16 – 19 august sunt estimate valori mai ridicate, în jurul a 34 de grade. Valorile minime ale temperaturii estimate pentru această perioadă nu vor avea variații semnificative și vor fi, în medie, de 16…18 grade. Pe perioada celor două săptămâni, regimul pluviometric va fi în general deficitar, ploi pe arii restrânse fiind posibile îndeosebi în zilele de 10 și 12 august, iar cu o probabilitate în creștere și după 17 august

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *