„Corala Camerata” caută membri

 Consiliul Județean Brăila, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila  aduce la cunoștința  iubitorilor de muzică corală, reluarea activității Coralei Camerata a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila. 

Corala Camerata, cu o îndelungată și prestigioasă activitate ce a transformat muzica corală în adevărate momente înălțătoare, își redeschide porțile tuturor categoriilor de iubitori ai acestei artei, muzicieni și amatori, indiferent de naționalitate, religie și domiciliu, invitându-i pe membrii deja înscriși, să revină în formulă.

Persoanele care doresc să devină membri ai Coralei Camerata a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila sunt rugate să se prezinte la sediul instituției, din Mun. Brăila, Piața Traian, nr. 2 sau să contacteze organizatorul, pentru mai multe detalii la numărul de tel. 0239.614.710/e-mail cult.traditional@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *