Vremea la Brăila pentru două săptămâni

Specialiștii Administratiei Naționale de Meteorologie a dat publicității estimarea evolutiei valorilor termice și a precipitațiilor pentru intervalul 18-31 octombrie, la Brăila.

Vremea va intra într-un proces de încălzire ușoară și treptată în prima săptămână, astfel de la valori medii ale maximelor de 16 grade se va ajunge la 20…22 de grade în zilele de 21 și 22 octombrie.

Spre finalul săptămânii se va răci, până la o medie regională a temperaturilor maxime de 12…13 grade, apoi se va încălzi ușor, astfel încât în perioada 27-31 octombrie media valorilor diurne va tinde spre 16…17 grade.

Pe parcursul celor două săptămâni, temperaturile minime vor fi în medie de 5…6 grade, cu valori mai ridicate în 23 octombrie, când se vor atinge 8…9 grade, dar și mai scăzute la începutul săptămânii viitoare, la o medie regională de 2…3 grade. Probabilitatea pentru ploi locale va fi mai ridicată în 23 și 24 octombrie.

În restul intervalului, potrivit estimărilor disponibile la această dată condițiile pentru ploi slabe vor fi destul de reduse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *