Miercuri, vaccinarea ajunge la Cireșu

Instituția Prefectului – Județul Brăila vă informează faptul că miercuri, 24 noiembrie, echipa mobilă de vaccinare din municipiul Brăila va ajunge în comuna Cireșu, pentru desfășurarea activității de imunizarea tuturor persoanelor eligibile, cu vârsta de peste 12 ani.

Precizăm că asigurarea unei echipe mobile de vaccinare în localitate a fost solicitată de către Primăria Cireșu, iar la nivelul Nucleului de coordonare a vaccinării împotriva Sars-CoV-2 Brăila s-a identificat o soluție în acest sens.

Astfel, s-a dispus constituirea unui echipe mobile de vaccinare arondată centrului din cadrul sălii de sport a Liceului Tehnologic ”Anghel Saligny” și deplasarea în UAT Cireșu, miercuri, 24 noiembrie, pentru asigurarea fluxului de vaccinare, în intervalul orar 10.00-13.00, la  sediul dispensarului din localitatea Cireșu.

Menționăm că transportul personalului va fi asigurat de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brăila, echipa fiind însoțită și de o ambulanță SMURD, iar vaccinurile disponibile vor fi cele de la Pfizer și Johnson & Johnson.

În ceea ce privește activitatea de vaccinare, care a avut loc în perioada 18-19 noiembrie, în comunele Bărăganul și Gropeni- la ferma Vișani, datorită echipelor mobile au fost inoculate, în total, 380 de persoane, respectiv 314 la ferma Vișani, comuna Gropeni și 66 de persoane în Bărăganul. La aceste acțiuni a participat și conducerea Instituției Prefectului-Județul Brăila.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *