758 de polițiști pentru minivacanţa prilejuită de Sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei și de Ziua Națională.

  • MĂSURI SUPLIMENTARE PENTRU O MINIVACANŢĂ DE 1 DECEMBRIE ÎN SIGURANŢĂ

În perioada  27 noiembrie – 1 decembrie a.c., 758 de polițiști se vor afla în stradă pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică, în minivacanţa prilejuită de Sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei și de Ziua Națională.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi, 536 sunt poliţişti de ordine publică, 114 poliţişti de la rutieră și 108 de la celelalte structuri.

Astfel, poliţiştii brăileni sunt la datorie, în serviciul comunităţii, în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie, pentru prevenirea faptelor antisociale, a incidentelor grave, pentru a asigura fluența traficului și pentru a interveni în sprijinul cetățenilor în caz de nevoie.

Poliţia rutieră va acţiona pe raza întregului județ, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi prin intensificarea activităţilor  specifice, potrivit competenţelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Recomandăm să respectaţi regulile de circulaţie, să conduceţi cu o viteză adaptată condiţiilor meteo și să respectaţi regulile de conduită preventivă.

În plus, în continuare va fi acordată o atenție sporită verificării modului în care sunt respectate regulile pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

De asemenea, recomandăm să respectați măsurile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov2,  să purtați masca de protecție, să păstrați distanțarea fizică și să respectați măsurile impuse cu privire la carantină/izolare  și interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație.

                                                                    LA MULȚI ANI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *