AVANSĂRI DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, LA JANDARMERIA BRĂILA

Douăsprezece cadre militare au fost răsplătite pentru îndeplinirea exemplară a misiunilor prin avansare la gradul următor înaintea expirării stagiului minim, la zi de mare sărbătoare, Ziua Națională a României.
Încă o tresă pe epoleții a doi ofițeri și zece subofițeri a fost răsplata unității pentru profesionalismul cu care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu și pentru rezultatele bune obținute de-a lungul carierei lor.

Evenimentul a avut loc joi, 2 decembrie, la sediul la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila.
Au fost avansați doi ofițeri de la gradul de căpitan la gradul de maior și, respectiv, de la gradul de locotenent la căpitan. Cinci subofițeri au fost avansați de la gradul de plutonier major la plutonier adjutant și alți cinci de la gradul de plutonier adjutant la plutonier adjutant șef.
Noile însemne de grad au fost înmânate de conducerea unității. Cei doisprezece militari au fost felicitați pentru munca depusă și pentru rezultatele bune pe care le-au obținut de-a lungul carierei lor. Totodată, conducerea
unității le-a transmis îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria și de a fi în permanent în slujba comunității.

avansare2

avansare1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *