Sfintele Moaşte ale Sfântului Apostol Andrei şi ale Sfântului Ierarh Nicolae, vin duminică dimineaţă la Brăila

În fiecare an, sărbătorile închinate ocrotitorului spiritual al oraşului Brăila – Sfântul Ierarh Nicolae, reprezintă un prilej de mare bucurie duhovnicească pentru toţi slujitorii şi credincioşii Eparhiei Dunării de Jos.

În acest an, la biserica ocrotită de Sfântul Ierarh Nicolae din municipiul Brăila, programul va consta în săvârşirea Sfintei Liturghii, de către preoţii slujitori de la această biserică, în ziua de duminică, 5 decembrie 2021, începând cu ora 9.00, respectiv a slujbei Privegherii, în aceeaşi zi, de la ora 17.00.
În ziua hramului, luni, 6 decembrie 2021, Sfânta Liturghie va fi oficiată de Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Casian, începând cu ora 9.00.
Din ziua de 5 decembrie 2021, de la ora 8.30, şi pe parcursul zilei de 6 decembrie 2021, credincioşii se vor putea închina la Sfintele Moaşte ale Sfântului Apostol Andrei şi ale Sfântului Ierarh Nicolae, aşezate pe baldachinul special amenajat pe esplanada acestei biserici brăilene, pentru care s-au luat din timp toate măsurile de distanţare fizică şi de respectare strictă a normelor igienico-sanitare în vigoare, prin contribuţia preoţilor şi a voluntarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *