A venit Moş Nicolae!

În noaptea care abia a trecut milioane de copii, dar şi maturi, l-au primit cu nerăbdare pe Moş Nicolae. Fie COVID-19, pandemie sau carantină după tradiţie moşul a venit la toată lumea, pentru cei cuminţi le-a adus nuci, covrigi, jucării şi dulciuri, iar pentru cei care au fost obraznici nuieluşe de alun.
Mai nou, după buget, Moş Nicolae, a băgat în ghete: aparate electronice, îmbrăcăminte, chei pentru apartamente sau autoturisme noi. Astfel că în această perioadă de pandemie cu certificatul verde de vaccinare, în magazinele din Brăila vânzările au crescut, mai în special la electronice, electrocasnice si jucării, cu aproximativ 40%.

Comercianţii brăileni speră ca Moş Nicolae să vorbească cu Moş Crăciun pentru ca în această perioadă, cumpărătorii să îşi păstreze “năravul” de până acum şi să le aducă profituri la fel de mari în perioada sărbătorilor de iarnă. Păpuşile-bebeluş, dar şi păpuşile care plâng, râd şi mânâncă s-au vândut cel mai repede, susţin distribuitorii de jucării. Cel mai des, părinţii nu mai cumpără pentru băieţi roboţei şi personaje din desenele animate, sau pentru fetiţe bebeluşi multifuncţionali, de care acestea trebuie să aibă grijă… acum telefonul mobil, laptopul sau tableta sunt la putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *