HC DUNĂREA BRĂILA – CSM SLATINA SE DISPUTĂ LA SALA POLIVALENTĂ DIN BRĂILA

Sambata 22 ianuarie 2022 este programată runda cu numărul XII din cadrul Ligii Florilor Mol. HC Dunărea Brăila va întâlni CSM Slatina, sâmbătă, începând cu ora 16:00, la Sala Polivalentă din Brăila.

Meciul nu va fi televizat, dar poate fi urmărit pe pagina de youtube https://www.youtube.com/c/HCDUNAREABRAILA. Totodată, cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=66970 .

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 14:30.  Prețul este de 15 lei.

Din 2019 și până în prezent, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, toate câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 06.05.2021, atunci când Brăila a câștigat   cu scorul de 30 la 27. Înaintea confruntării, HC Dunărea Brăila se află pe poziția a cincea cu 19 puncte, în timp ce echipa adversă ocupă poziția a 12 a  în clasamentul Ligii Florilor Mol, acumulând până la acest moment 9 puncte.

”Sperăm ca la ora de start a meciului, echipa noastră să fie într-o formă bună, astfel încât să putem să ne revanșăm pentru înfrângerea suferită etapa trecută. Nu e nimic pierdut, suntem în grafic iar fetele au puterea să regăsească ritmul de anul trecut. Am încredere că echipa va reuși să se mobilizeze și să arate un joc bine legat” a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *