Avem prefect nou la Brăila.

Iulian Timofei, noul prefect al județului Brăila a depus joi, 20 ianuarie 2022, jurământul de credință în cadrul unei ceremonii în sistem de videoconferință, la care au participat subsecretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Gheorghe Sorescu, reprezentanți ai autorităților publice locale, parlamentari și șefi ai serviciilor publice deconcentrate.
Iulian Timofei a lucrat din 1991, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean, în domeniul ordinii și siguranței publice, iar în anul 2020 acesta a ieșit la pensie cu grad de colonel.
”După o experiență lungă închinată liniștii și ordinii publice, a respectării cu strictețe a legilor, asigur cetățenii județului Brăila că îi voi reprezenta cu maximă eficiență în relația cu Guvernul României. Totodată, Instituția Prefectului va fi un model de transparență și eficiență pentru toate instituțiile publice din județ și un partener categoric si activ în relația cu administațiile publice locale. Odată cu numirea în această funcție îmi asum responsabilitatea de a deveni un sprijin total pentru oamenii de bună credință” a spus prefectul Iulian Timofei în mesajul adresat celor prezenți la eveniment.
Iulian Timofei a fost numit prefect al judeţului Brăila, printr-o Hotărâre de Guvern publicată în Monitorul Oficial din 19 ianuarie 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *