Campanie de vaccinare la Scorțaru Nou

Caravana de vaccinare continuă deplasările în județul Brăila, la solicitările primăriilor. Echipa mobilă din cadrul Centrului de Vaccinare Sala de Sport a Liceului “Anghel Saligny” Brăila s-a deplasat luni, 07 februarie 2022, în localitatea Scorțaru Nou pentru a continua activitatea de vaccinare împotriva SARS CoV-2 a tuturor persoanelor eligibile, cu vârsta de peste 12 ani. Serurile disponibile au fost cele de la Pfizer și Johnson, conform solicitărilor. Acțiunea la care a participat și Prefectul Județului Brăila, Iulian Timofei, s-a desfășurat în intervalul orar 10.00 – 13.00, la Căminul Cultural (strada Administrației nr. 1) din localitatea Scorțaru Nou.

Rezultate caravană: – 61 persoane vaccinate, dintre care 55 cu serul Pfizer și 6 cu serul Johnson. Mai detaliat, au fost 6 persoane cărora le-a fost administrată doza I, o persoană pentru doza II și 54 de persoane pentru doza booster. Totodată, în cursul zilei de astăzi, prefectul brailei, împreună cu cei doi subprefecți au vizitat și celelalte centre de vaccinare din oraș (Brăila Mall, Liceul Tehnologic Anghel Saligny, Sala de Sport a Școlii Nedelcu Chercea și Șantierul Naval VARD Brăila).

În cadrul discuțiilor purtate cu echipele care le deservesc, prefectul s-a interesat de eventualele probleme curente din activitatea centrelor și a ținut să le asigure de tot suportul Instituției Prefectului – Județului Brăila.

” Îi îndemn pe toți brăilenii să aibă încredere în beneficiile imunizării și să meargă în număr cât mai mare la centrele de vaccinare. Reiterez necesitatea și importanța vaccinării pentru toate persoanele eligibile, ținta fiind reducerea cazurilor severe și a deceselor cauzate de acest virus. Administrarea unui vaccin împotriva Covid – 19 reprezintă unul dintre instrumentele critice pentru limitarea efectelor pandemiei, alături de respectarea restricțiilor și aplicarea măsurilor igienico-sanitare (purtarea măștii, spălatul pe mâini și distanțarea fizică)”, a declarat Iulian Timofei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *