ETAPA a XV a, LIGA FLORILOR MOL HC DUNĂREA BRĂILA – CS MINAUR BAIA MARE

  • Jucăm acasă!

Joi 10 februarie 2022 este programată runda cu numărul XV din cadrul Ligii Florilor Mol, reprezentând a doua etapă din returul competițional. HC Dunărea Brăila va întâlni CS Minaur Baia Mare, joi, începând cu ora 17:00, la Sala Polivalentă din Brăila.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 15:30. Prețul este de 15 lei.

Meciul va putea fi urmărit în direct pe pagina de YouTube HC Dunărea Brăila iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=66987.

Între anii 2019-2022, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, dintre care unul a fost câștigat de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 11.09.2021, atunci când Brăila a câștigat cu scorul de 27 la 23. Înaintea confruntării, HC Dunărea Brăila se află pe poziția a 6 a cu 22 puncte, în timp ce echipa adversă ocupă poziția a 8 a  în clasamentul Ligii Florilor Mol, acumulând până la acest moment 21 puncte.

”Întâlnim o echipă aflată într-o formă foarte bună, o echipă care joacă de mult timp împreună. Avem nevoie de sprijinul suporterilor mai mult ca oricând, cu ajutorul cărora vom reuși să treacem peste această perioadă dificilă, plină de accidentări. Nu avem scuze și trebuie să luptăm pentru fiecare punct. Trebuie să credem în continuare în echipă și în șansele noastre. Ne dorim mult victoria și sunt încrezător că o vom obține” a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Următoarea etapă este programată pe data de 23 Februarie 2022, în deplasare, când HC Dunărea Brăila va întâlni echipa CSU Știința București.

Hai, Dunărea Brăila!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *