Jandarmii brăileni de Rusalii

  • Jandarmii brăileni vor acorda atenție sporită locurilor aglomerate
Cu ocazia minivacanței de Rusalii, efectivele Jandarmeriei Brăila aflate în serviciu vor acorda atenție sporită locurilor aglomerate din municipiu și județ, cum ar fi parcuri, faleză, gări, autogări, centre comerciale, discoteci, piețe și altele. Stațiunea balneoclimaterică Lacu Sărat reprezintă, de asemenea, o prioritate pentru instituția noastră, mai ales în zilele următoare. Patrulele Postului de Jandarmerie Lacu Sărat vor fi alături de brăilenii și turiștii veniți în această locație, prin misiuni de asigurare a ordinii și siguranței publice.
Jandarmii brăileni poartă discuții cu cei prezenți în Stațiune, recomandându-le să nu lase bunurile de valoare pe plajă sau în autoturisme, pentru a nu atrage privirile persoanelor certate cu legea, să se asigure că au încuiat ușa și au închis ferestrele camerei unde sunt cazați, atunci când părăsesc unitatea de primire turistică.
Totodată, minivacanța de Rusalii coincide, în acest an, cu prima zi de vacanță pentru elevi. Cu această ocazie, urăm tuturor copiilor să aibă parte de o vacanță frumoasă, iar elevilor care urmează să susțină Evaluarea Națională și, respectiv, examenul de bacalaureat, le dorim mult succes! Noi vom fi prezenți în zona centrelor de examinare, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *