IDENTIFICAT ȘI ARESTAT PENTRU FURT CALIFICAT

În data de 19 septembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale, au efectuat o percheziție domiciliară la domiciliul unui tânăr, în vârstă de 19 ani, din Brăila pe care l-au condus la sediul poliției pentru audieri și ulterior l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, bănuit pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

În fapt, în perioada 27.08-08.09.2022, tânărul ar fi pătruns de patru ori, de fiecare dată pe timp de noapte, într-un apartament situat pe raza municipiului Brăila, prin escaladarea și forțarea geamului, de unde ar fi sustras suma de 415 lei, copia unei chei de la un autoturism și două telefoane mobile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

În cursul zilei de astăzi, 20 septembrie a.c., Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă a tânărului, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *