In comuna Romanu se vor planta 10.000 de copaci

Principele Nicolae include Braila pe harta proiectelor sale caritabile cu sprijinul Est Motors Trade – distribuitorul autorizat Ford din Braila.

Proiectul „Codrii de maine” derulat de Asociatia Principele Nicolae al Romaniei are ca scop plantarea a cel putin un milion de copaci in zone din Romania care au fost frecvent afectate de consecintele defrisarilor. Fenomene ca inundatii sau animale salbatice care ies din aria lor si pun in pericol oamenii au stat la baza acestei initiative. Zone din 19 judete ale Romaniei au fost incluse in planurile acestui proiect printre care si o suprafata de doua hectare de pe raza comunei Romanu din judetul Braila, unde vor fi plantati 10.000 de puieti de salcam.

Estmotors Trade – distribuitorul autorizat Ford in judetul Braila este gazda evenimentului de lansare la nivel local a proiectului „Codrii de maine”, iar in acest context compania braileana pune la dispozitia echipei Asociatiei Principele Nicolae al Romaniei un vehicul Ford Ranger necesar si extrem de util din punct de vedere logistic.

Vizita Principelui Nicolae al Romaniei la showroom-ul Ford din Braila a avut loc in data de 20.09.2022, iar la eveniment au participat elevi ai Colegiului National Gheorghe Munteanu Murgoci insotiti de profesorul de istorie Stefan Aftodor, precum si colaboratorii Estmotors Trade.

„Personal, port un deosebit respect pentru personalitatea Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei si pentru invatatura conform careia <<Romania nu este o tara mostenire de la parinti, ci o tara primita cu imprumut de la copiii nostri>>. Sustin cu toata deschiderea parteneriatul pentru mobilitate dintre Estmotors Trade si Asociatia Principele Nicolae al Romaniei si sunt convins ca modelul Ford Ranger va fi un partener de nadejde al acestui actiuni. Am fost cu totii martori la adevarate tragedii, consecinte ale defrisarii arbitrare si incurajez ca romanii sa se implice simai mult in crearea unui viitor sustenabil.” , a declarat domnul Ovidiu Dimofte, director general al Estmotors Trade – distribuitorul autorizat Ford in judetul Braila.

La randul sau, doamna Steluta Ionita, primarul comunei Romanu, pe raza careia urmeaza sa aiba loc plantarea a 10.000 de copaci din cadrul proiectului „Codrii de maine” apreciaza ca initiativa a fost primita „cu multa bucurie si cu sufletul deschis de catre autoritatile locale, dar si de catre locuitorii comunei brailene, care s-au aratat dornici sa participe ca voluntari la activitati”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *