Recrutări de SOLDATI sau GRADATI PROFESIONISTI

Centrul Militar Județean (C.M.J.) Brăila, prin Biroul informare–recrutare, structura specializată în domeniu a Ministerului Apărării Naționale care se ocupă de promovarea profesiei militare și recrutarea (înscrierea) candidaților – băieți și fete – pentru cariera militară, aduce la cunoștința celor interesați că pană pe 24 octombrie 2022, se pot înscrie pentru cele 1.695 de posturi de soldat/gradat profesionist, seria suplimentară 2022, disponibile în toată țara.

Anunțul se adresează atât candidaților care își doresc să urmeze o carieră militară, cât și candidaților care au fost admiși la selecție, dar nu ați fost repartizat în seria anterioară.
Cei interesați trebuie să se adreseze pentru oferta completă, detalii și înscriere, la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparțin cu domiciliul.
Gășiți adresele și numerele de telefon aici: www.recrutaremapn.ro/contactbir.php
🔵 Condițiile minime de recrutare sunt următoarele:
– cetăţenie română şi domiciliul stabil în România;
– vârsta între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire, şi cel mult 45 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire;
– absolvirea cel puţin ai primilor doi ani de studiu din învăţământul secundar superior, în condiţiile prevăzute de Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare (minimul 10 clase);
– numai pentru arma „auto” şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma „geniu”: – să posede permis de conducere auto valabil, categoriile B şi C.
Condiţiile şi criteriile de recrutare pot fi consultate aici: https://www.recrutaremapn.ro/sgp.php
🔵 Selecția candidaților se va desfășura în perioada: 26 septembrie – 11 noiembrie.
Despre probele de selecţie citiţi aici: https://www.recrutaremapn.ro/selectie.php
🔵 Examinarea medicală va avea loc în perioada
3 octombrie – 15 noiembrie.
🔵 Termen final de întocmire sau actualizare a dosarelor de candidat: 25 noiembrie 2022.
🔵 Repartizarea candidaților pe unități militare, arme/servicii/specialități militare va avea loc în perioada 7-8 decembrie.
🔵 Prezentarea candidaților fără stagiu militar, în centrele de instrucție se va face în data de 9 ianuarie 2023 , iar a celor cu stagiu militar, în data de 6 februarie 2023.
🔴 Informaţii complete şi consiliere veţi primi la biroul informare-recruatre din cadrul centrului militar de care aparţineţi cu domiciliul.
Foto&text: MApN

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *