700 de locuri la școlile postliceale de subofițeri jandarmi! Înscrie-te pentru unul din ele până pe 4 octombrie!

O nouă sesiune de admitere în școlile postliceale ale Jandarmeriei Române a început! Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila recrutează candidați pentru cele 700 de locuri disponibile la cele două unități de învățământ, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.
Cererea-tip de înscriere la concurs poate fi descărcată de pe site-ul Jandarmeriei Brăila, în secțiunea Cariere (Pagina principală -> „Despre instituție” -> „Organizare” -> „Carieră”) sau accesând direct link-ul www.jandarmeria-braila.ro/cariera.html.
Cererea-tip se completează și se transmite exclusiv în format electronic pe adresa de e-mail resurseumane@jandarmeria-brăila.ro, până pe 4 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.
Ulterior, candidații vor depune dosarul de recrutare în volum complet până la data de 17 noiembrie 2022. Toate actele necesare constituirii dosarului sunt menționate în anunțul privind recrutarea candidaților, postat pe site-ul Jandarmeriei Brăila.
Locurile scoase la concurs sunt împărțite astfel: 350 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și alte 350 locuri la Școala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.
Atenție! Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală!
Probele de concurs pentru admiterea în unitățile de învățământ sunt proba de evaluare a cunoștințelor – test grilă – și proba de evaluare a performanței fizice.
De asemenea, candidații vor susține evaluarea psihologică și medicală în cadrul structurilor de specialitate ale Ministerului Afacerilor Interne.
Rezultatele finale ale admiterii vor fi afișate la sediul unităților de învățământ și postate pe site-ul oficial al acestora, până pe 25 ianuarie 2023.
Rugăm toți candidații care se înscriu la această sesiune de admitere să verifice permanent site-ul Jandarmeriei Brăila, secțiunea „Cariere” (Pagina principală -> „Despre instituție” -> „Organizare” -> „Carieră”) sau să accese direct link-ul www.jandarmeria-braila.ro/cariera.html, pentru a fi la curent cu toate etapele procesului de recrutare.
Relaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea concursului, pot fi obţinute de la Biroul Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila, la numerele de telefon: 0239/619380 sau 0239/626758, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00.
Urăm succes tuturor candidaților și îi așteptăm în echipa noastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *