Elevii de nota 10 la Bacalaureat premiati pe „șest”

De la o vreme incoace, cam de cativa ani, Inspectoratul Scolar nu mai tine legătura cu ziaristii brăileni, astfel că manifestările organizate de scoli, concursurile nationale sau activitătile organizate cu zeci de elevi si profesori nu sunt „oglindite” in fata dumneavoastră. De purtător de cuvant care să tină legătura cu ziaristii nici vorbă sa mai existe in ISJ. Dacă vrei cateva rezultate ale elevilor la examenele nationale sau olimpiade apelezi la inspectorul general dacă este in teritoriu sau apelezi pe la minister. Astfel că si azi la Colegiul Murgoci a avut loc premierea elevilor brăileni, un eveniment de laudă pentru copii meritosi, presa nu a fost anuntată să scrie „sau să zică cateva vorbe” la radio. Nu pot să inteleg!!! Dacă e de rău atunci cand doi elevi de la Salygni s-au tăiat nu am primit nimic de la ISJ, am inteles că e de rău… dar azi cand lăudam munca profesorilor si al elevilor chiar  nu era de bine?

Astfel că abia, abia Prefectura Brăila, a trimis un comunicat de presă pe care inspectorul scolar general prof. Elena Tudor, putea să pună un inspector din ISJ-ul brăilean să il redacteze pentru presă.

 

Instituția Prefectului Județul Brăila, prin subprefect Badiu Virginia Loredana a participat astăzi la Festivitatea de premiere a elevilor care au obținut nota 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea 2022. În cadrul evenimentului care a avut loc în amfiteatrul Colegiului Național ”Gheorghe Munteanu Murgoci” au fost recompensați atât studenții, precum și profesorii care au contribuit de-a lungul anilor la rezultatele extraordinare.

” Dragi elevi, stimați studenți, distinși profesori. Mă bucur să fiu astăzi aici alături de dumneavoastră pentru a sărbători împreună performanțele școlare pe care le-ați obținut în această vară. Felicitări pentru că ați încheiat primul mare capitol din povestea voastră de succes. Vă doresc să aveți parte de realizări și mai strălucitoare” a declarat subprefectul județului Brăila, Badiu Virginia Loredana.
La eveniment au participat doamna inspector școlar general, Tudor Elena, alături de doamna inspector școlar Constatinescu Mariana, doamna director al Colegiului Național ”Gheorghe Munteanu Murgoci”, Giurcă Mihaela Florina, alături de directorul adjunct al unității de învățământ, Mocanu Romeo Cezar, precum și părinții studenților premiați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *