Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion la Brăila

Până în data de 11 decembrie, valorile termice vor fi în creștere și vor caracteriza o vreme cu mult mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an. Media maximelor va crește de la 4…5 grade, spre 12…13 grade, iar cea a minimelor, de la 1…2 grade, până la 5…6 grade.

După data de 11 decembrie, vremea va intra într-un proces de răcire și până în data de 13 decembrie media valorilor diurne va ajunge la 7…8 grade, iar a celor nocturne la 0…1 grad, iar până la sfârșitul intervalului variațiile vor fi nesemnificative.

Vor fi condiții de precipitații pe aproape tot parcursul intervalului, dar mai ales în jurul datelor de 12 și 15 decembrie.

De Crăciun, temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, posibil ușor mai ridicate la munte. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru acest interval, în toate regiunile.

La Brăila în Ajunul Crăciunului, pe data de 24 decembrie, avem puțină ploaie și zăpadă, dar vor fi 6 grade ziua și 1 grad noaptea. De Crăciun cerul va fi noros și vom avea tot 6 grade ziua iar noaptea zero grade. De Revelion ziua sunt 3 grade iar noaptea ger de minus 1 grad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *