Cu TIR-ul în șanț

Având în vedere situația meteorologică din județul Brăila, respectiv atenționarea de cod galben, valabilă din aceasta dimineață, ora 10:00 până la data de 29 ianuarie, ora 10:00, polițiștii brăileni se află în teren, acționând pe principalele artere din municipii, orașe și localității din județ, în vederea asigurării unui trafic rutier în siguranță, precum și pentru fluidizarea acestuia.

De asemenea, polițiștii brăileni colaborează cu administratorii drumurilor publice, în vederea asigurării stării de viabilitate a drumurilor publice.

A existat un blocaj temporar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Astfel, astăzi, pe DN 2B, la kilometrul 42 intre localitatile Surdila Greci-Vizireni în jurul orei 09.30, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din județul Hunedoara, în timp ce conduceaun tir, dinspre Buzău către Brăila, la intersecția cu DC 42, într-o curbă la stânga, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul direcției volanului, blocând temporar ambele sensuri de circulație.

În același timp, un alt autovehicul ce se deplasa din sens opus, pentru a evita coliziunea cu tirul în cauză, ar fi frânat și a părăsit partea carosabilă.
În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Politiștii rutieri au intervenit la fața locului, traficul rutier fiind blocat în totalitate pentru aproximativ o oră.

Șoferul tirului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei conform prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă pe acest sector de drum.

În prezent, pe raza județului Brăila se acționează cu material antiderapant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *