Localități fără curent in județul Brăila

Ca urmare a condițiilor meteorologice extreme din ziua de 27 ianuarie 2023 (cod galben şi portocaliu de ninsoare și viscol), au fost afectate parțial instalațiile din aria de acoperire a Distribuție Energie Electrică Romania (DEER).

Echipele de intervenție ale DEER au fost mobilizate pentru a acționa în zonele afectate, în multe situații, intervențiile fiind îngreunate de accesul extrem de dificil și de ninsoare, precum și de copacii căzuţi peste stâlpi și liniile electrice.

Astazi, la ora 10:30, erau nealimentate în următoarele localități:

În județul Brăila: Odăieni, Ciocile, Chioibășești, Ștefan Gheorghiu, Horia, Berlescu, Perișoru, Târlele Filiului, Ionești, Botogu, Comăneasca, Urleasca, Țepeș Vodă, Movila Miresei, Iesna, Gemenele, Grăvanul.

Iar la ora 12.30, IMB, zona sud a județului, Mărtăcești; Siliștea (1PT), Muchea, Horia, Berlescu, Chichinetu, Chioibașești.

Personalul operativ al DEER a acționat neîntrerupt pe tot parcursul nopții pentru limitarea efectelor produse de condițiile meteo și continuă eforturile pentru realimentarea cu energie electrică a tuturor consumatorilor.

Distribuție Energie Electrică Romania a mobilizat peste 65 echipe de intervenție în județele Brașov, Harghita, Mureș, Sibiu, Prahova, Buzău, Dâmbovița, Brăila și Vrancea, însă, în multe situații, intervențiile sunt îngreunate de accesul extrem de dificil, drumuri blocate, ninsoarea viscolită, precum și de copacii căzuti peste stâlpii și liniile electrice.

Distribuție Energie Electrică Romania isi cere scuze pentru disconfortul creat și asigură toți utilizatorii rețelei că, împreună cu autoritățile, depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare.

Informații actualizate privind situația rețelelor afectate de condițiile meteo din zilele de 27 și 28 ianuarie găsiți aici: https://www.distributie-energie.ro/media/anunturi-comunicate-noutati/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *