FLER DE POLIȚIST ȘI ÎN TIMPUL LIBER

Deși colegul nostru Marius se afla în timpul liber, flerul său nu a ținut cont de orele de program!

Astfel, o seară de plimbare aparent liniștită a colegului nostru prin oraș, s-a transformat într-o misiune.

Mai exact, azi-noapte, la ora 22:20, pe Șoseaua Buzăului din municipiu, Marius, polițist în cadrul Poliției Municipiului Brăila – Biroul Ordine Publică, a observat un copil la volanul unui autoturism, motiv pentru care a circulat în spatele acestuia, timp în care și-a anunțat colegii aflați în serviciu pentru a interveni cât mai repede.

În acest timp, copilul și-a continuat deplasarea, fiind identificat de polițiști pe Calea Călărașilor la intersecție cu Bulevardul Dorobanților. Aceștia au stabilit că este vorba de un minor, în vârstă de 13 ani, ce fugise dintr-un centru de plasament.

Surpriza colegilor a fost și mai mare atunci când au stabilit faptul că baiatul, dornic de o plimbare, a căutat și a găsit un autoturism cu portierele deschise, iar cu iscusință a reușit să o pornească fără a avea cheie.

Ce a urmat, a fost o plimbare de scurtă durată, care, datorită atenției manifestată de colegul nostru, s-a sfârșit înainte de producerea unui eveniment rutier ce se putea transforma într-o tragedie.

Pe această cale dar și în contextul Zilei Poliției Române ce urmează, îi mulțumim colegului nostru pentru spiritul civic de care a dat dovadă!

Suntem mereu în slujba cetățenilor și avem nevoie de astfel de exemple atât în rândul polițiștilor cât și în comunitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *