Atenție! Drogații umblă prin Brăila

  • Substanțe interzise descoperite de polițiști

La data de 6 mai a.c., în jurul 18:00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila – Biroul Ordine Publică au oprit în trafic un autovehicul, condus de un tânăr, în vârstă de 18 de ani, din Brăila, pe Bulevardul Dorobanților din municipiu.

Polițiștii au efectuat controlul autovehicului și al celor doi pasageri din autovehicul, descoperind în portiere un dispozitiv metalic de tip grinder și o bilă din staniol ce conțineau fragmente vegetale de culoare verde, posibil cannabis, pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor.

În portbagajul autoturismului a fost găsit un topor, iar asupra unui tânăr, pasager în autovehicul, în vârstă de 18 ani din Brăila, a fost descoperit un box metalic.

Ambele obiecte au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Totodată, șoferul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 7 mai a.c., în jurul 16:30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila – Biroul Ordine Publică au oprit în trafic un autovehicul, condus de un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Galați, pe strada Pietrei din municipiu.

Polițiștii au efectuat controlul autovehicului și al șoferului, descoperind asupra acestuia substanțe de culoare alb în stare pudrată și substanțe solide în formă de cristal, ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, șoferul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *