„ÎMPREUNĂ, PENTRU SIGURANŢA COPIILOR”- EDIŢIA A II-A – EVENIMENT DEDICAT COPIILOR, CU PARTICIPAREA POLIȚIȘTILOR

 

La data de 12 mai a.c., la Brăila Mall, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au participat la evenimentul „Împreună, pentru siguranţa copiilor”- ediţia a II-a.

          Activitatea s-a adresat publicului larg, în special preşcolarilor şi elevilor din unităţile de învăţământ din judeţul Brăila, însoţiţi de cadre didactice şi părinţi.

Alături de celelalte instituții M.A.I. și M.A.P.N. prezente la manifestare, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brăila – Biroul Siguranța Școlară, Serviciul Rutier, Biroul pentru Protecția Animalelor și Compartimentul Analiza și Prevenirea Criminalității au prezentat copiilor şi adulţilor aspecte importante din meseria lor, tehnica folosită în intervenţiile specific, laboratorul criminalistic, laboratorul de educație rutieră, autospeciala pentru transportul și salvarea animalelor în suferință, precum şi materiale informative relevante pentru privind traseul educaţional pentru cei care-și doresc o carieră în poliție.

Totodată, copiii au primit informații pentru o siguranță de nota 10, atunci când se deplasează pe stradă, iar elevilor de gimnaziu și liceu le-a fost adusă în atenție interdicția de a merge la școală cu obiecte periculoase, precum și informații din sfera prevenirii consumului de droguri.

La eveniment au fost prezenți aproximativ 600 de elevi din 15 unități de învățământ din municipiul și județul Brăila și 220 de adulți – cadre didactice, părinți și bunici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *