„Mă uit cu invidie la Galați” – deputat Alexandru Popa

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa a trimis redacției un comunicat de presă cu privire la sportul brăilean făcand o paralelă peste „gardul” județului sub deviza ce n-avem noi si au gălățenii.

„Mă uit cu invidie la Galați, care are echipe în Liga I în patru ramuri sportive, între care fotbal și baschet și care are rezultate bune și la volei, atletism, badminton. Asta e diferența între administrația brăileană, pe de o parte și cea gălățeană, pe de alta. Chiar dacă sunt tot administrații PSD, în alte județe se susține cu adevărat sportul, se susține performanța în mai multe ramuri sportive.

Problema noastră cea mai mare este că municipiul Brăila și județul Brăila sunt conduse de niște oameni care nu iubesc și nu finanțează sportul decât dacă este gestionat de cine vrea PSD. Cele mai multe ramuri sportive din Brăila au murit sau sunt pe moarte; doar cele agreate de PSD înfloresc.

În ceeace mă privește, am sponsorizat diverse asociații sau cluburi din domeniu pentru organizarea unor competiții sportive la Brăila, pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare la competiții sportive din străinătate, am premiat sportivii care au obținut medalii, dar nu pot să fac de unul singur ceeace este de datoria administrației locale să facă.

Banii publici care sunt destinați sportului nu trebuiesă fie o afacere marca PSD”, a scris Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *