De zilele comunelor Surdila Gaiseanca si Frecatei

Pentru brailenii care sunt „fii si fiice ale comunelor” Surdila Gaiseanca si Frecatei, din judetul Braila, ii invitam sa fie alaturi de con-satenii lor si nu numai la Zilele comunelor. Astfel ca sambata 26 august, la intrarea in comuna Surdila Gaiseanca, pe stadion, de la ora 16.oo, Primaria si Consiliul Local al comunei Surdila Gaiseanca va invita sa petreceti cateva ore de distractie, pana la miezul moptii cand pe scena vor evolua artisti de renume din Romania si Republica Moldova.

„Fericirea este intotdeauna acolo unde o gaseste omul. Asadar, au mai rămas câteva ore pana la întâlnirea de la „ZILELE COMUNEI SURDILA GĂISEANCA” din jud Brăila, unde impreuna o sa gasim fericirea si vom petrece o zi de neuitat. Voi avea placerea si onoarea sa prezint acest eveniment minunat unde vor fi multe momente de neuitat dar si un show incendiar garantat oferit de artiștii LOREDANA STECHE, DANIELA CONDURACHE, ADRIANA OCHISEANU, ANDREEA BANICA, SHONDY, ansamblul folcloric „PLAIESII”. De alte surprize placute se vor ocupa chiar domnul primar Gabriel Dragut, important este ca dvs. sa fiti cu prezenta si sa petrecem impreuna. Ce spune-ti ne vedem mâine la SURDILA GAISEANCA? Care îmi sunteți alături?”, a spus Daniel Tigleanu, prezentatorul manifestarii artistice.

Duminica, 27 august, tot de la ora 16.00, la Frecatei in Centrul Civic are loc manifestarea Ziua Comunei Frecatei.

Vor fi prezenti pe scena cu recitaluri de exceptie: Irina Loghin, Adriana Gavrilă, Dinu Maxer, Alessia, Cornel-Ionuț Ciubotaru, Roxana Ștefan, Daniel Trifu și Taraful. Seara se va incheia cu un minunat joc de artificii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *