Sâmbătă, 2 septembrie sunteţi invitaţi la „Ziua comunei Bordei Verde”

Ca în fiecare an la început de „Răpciune” când luna septembrie deschide usa toamnei iar canicula verii se astâmpără Primaria şi Consiliul Local al comunei Bordei Verde, vă invită sâmbătă, 2 septembrie 2023, începând cu ora 16,00 pentru a sărbători împreună ZIUA COMUNEI BORDEI VERDE. Vor fi prezenți artişti de renume dar si artişti locali pentru a face ca ziua comunei să fie cât mai frumoasa şi atrăgătoare.

Ȋn deschidere, organizatorii evenimentului au pus în „rețeta manifestării” puţin din iubirea pentru artă, puţin din tot ceea ce înseamnă folclor autentic tradițional din zonă, venind cu un program coregrafic de excepţie a Ansamblului folcloric „BORDEIAŞUL” din comuna Bordei Verde condus de maestrul coregraf Valentin Lipan. Vor mai urca pe scenă, Ansamblul de Cântece şi jocuri „Nicolae Bălan Bucioagă” din satul Valea Cânepii şi ansamblul folcloric „SPICUL” din comuna Siliştea.

Vor veni pe scena din curtea scolii din Bordei Verde cu melodii pe placul dumneavoastră, care vor cânta şi vă vor încânta: Mirela Vaida, Grigore Gherman, Steliana Sima, brăileanca Marioara Radu, Liliana Vintilă, Mirela Ursache şi Shondy.

Prezentarea spectacolului va fi asigurată de producatorul şi realizatorul de emisiuni de divertisment al Grup Media TV SAT, Daniel Tigleanu.

Seara se va încheia cu un superb foc de artificii dar şi un program de PARTY de excepţie. Ca la fiecare petrecere agenții comerciali locali vor fi prezenți cu produse alimentare proaspete, berea va curge pentru bordeienii setoşi iar cei mai buni mici şi cârnăciori, pe care vă garantez 100% că sunt minunați, vor fi serviti de pe gratar de Dani şi Mioara Panait.

Asa că nu ezitați să veniți sâmbătă, 2 septembrie, la Bordei Verde pentru a petrece câteva ore alături de artişti consacrați dar şi de primarul comunei Dumitru Rotaru.

De asemeni tot pe 2 septembrie, are loc oexpoziție și prezentare de carte la Bordei Verde.

„În cadrul festivităților dedicate Zilei Comunei Bordei Verde, asociația noastră organizează o manifestare culturală constând într-o expoziție de fotografii și imagini din istoria comunei, o prezentare a cărților „Bisericile de la Bordeiul Verde” și „Filiu. Satul care refuză să moară”, precum și o sesiune de discuții libere pe teme legate de istoria și tradițiile comunei.
Activitatea va avea loc între orele 14.00-16.00, în sala de sport din Bordei Verde.
Pentru cei care doresc, vor fi disponibile pentru achiziționare un număr de exemplare din cele două cărți, cu autograful autorului. Pentru alte povești despre comunitatea noastră, vizitați site-ul nostru: www.bordeiulverde.ro„, a spus primarul comunei Bordei Verde, Dumitru Rotaru.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *