ACȚIUNI ȘI RAZII DE AMPLOARE PE RAZA ÎNTREGULUI JUDEȚ

Polițiști continuă să acționeze pe raza județului Brăila, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine publică, prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de droguri, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Ieri, 2 septembrie a.c., în cadrul acțiunii BLOCADA, desfășurată în sistem integrat, polițiștii și jandarmii au desfășurat 16 acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.

Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății, intervenindu-se la 47 de evenimente, 39 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.

Azi-noapte, în intervalul orar 21:00-02:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila și ai polițiilor orășenești, împreună cu jandarmii au desfășurat razii punctuale pentru intensificarea activităților de prevenire și combatere a traficului și consumului ilicit de droguri în zona Falezei Dunării din municipiu precum și alte zone cu risc ridicat.

În acest context, au fost legitimate 509 persoane, verificate societăți comerciale, precum săli de jocuri de noroc, societăți tip cafe-bar, stații PECO, au fost controlate 322 de vehicule, au fost testați 97 de șoferi cu aparatul etilotest și 6 șoferi cu aparatul drugtest și controlate corporal 83 de persoane.

Au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale pentru neregulile constatate, în valoare totală de 16.775 de lei și au fost reținute 3 certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunilor au fost constatate în flagrant delict trei infracțiuni, după cum urmează:

Azi-noapte, la ora 23:40 polițiștii Biroului Ordine Publica au oprit în trafic o tânără de 19 ani din județul Galati, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Galați din municipiu avand luminile stinse.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că tânăra nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

*

Azi-noapte, la ora 01:20 polițiștii Biroului Rutier au oprit în trafic un tânăr de 22 ani din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Călărașilor din municipiu.

Fiind testat cu aparatul drugtest, rezultatul a indicat consumul de substanțe psihoactive, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.
*

Tot azi-noapte, polițiștii Biroului Ordine Publică au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Franceză din municipiu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că acesta are dreptul de a conduce suspendat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul avand dreptul de a conduce suspendat.

_Polițiștii brăileni vor acționa, în continuare, pentru siguranța cetățenilor și menținerea unui climat de ordine și liniște publică, pe raza întregului județ!

politie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *