Lucrare programată la rețeaua de alimentare cu apă JOI 21.09.2023 orele 09:00 – 17:00

Compania de Utilități Publice “Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile, JOI 21.09.2023 între orele 09:00 – 17:00, pentru executarea unor lucrări de dezvoltare și înființare a rețelelor de apă potabilă în cadrul Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020 din comuna Vădeni.

Vor fi afectați de oprirea furnizării apei utilizatorii casnici, agenții economici și instituțiile publice din localitățile Baldovinești și Pietroiu.

Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

De asemenea vă aducem la cunoștință că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *