Șase spații disponibile pentru a fi închiriate anunțate de Compania Națională ”Poșta Română” în județul Brăila

Compania Națională Poșta Română a anunțat public intenția de a închiria un număr de 425 de spații comerciale și terenuri, deținute în București și în toate județele din țară.

În județul Brăila sunt disponibile pentru închiriere șase imobile. Trei în municipiu și trei în județ.

Cele 3 spații din municipiu pe care Poșta Română vrea să le închirieze sunt pe strada Calea Galați, nr.325, Bl.2 în suprafață de 86,50 mp., a doua locație fiind pe strada Strada 1 Decembrie 1918, Bl.F2, în suprafață de 58,50 mp. și a treia locație din municipiu este pe strada Strada Plevna, nr.260, Bl.14, în suprafață de 61,50 mp.

In județ Compania Națională Poșta Română închiriază spațiile din localitațile Mărașu, str.Principală, nr. 7, în suprafață de 92,00 mp., satul Esna, Comuna Movila Miresii, suprafața de teren este de 2122,5 mp. și Satul Cotul Lung, Comuna Siliștea, suprafața de teren este de 1537 mp.

Atenție !!  Lista spațiilor poate suferi modificări, având în vedere caracterul dinamic al închirierii acestora. Pentru a fi siguri de disponibilitatea acestora, vă recomandăm să contactați persoana indicată mai jos

Cei care vor să închirieze spațiile Poștei Române din Brăila trebuie să contacteze reprezentantul companiei: Denisa Mușuroaea – telefon: 0736 442 800, e-mail: denisa.musuroaea@posta-romana.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *