Atenție șoferi! Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe sectoare de drum!

Având în vedere faptul că în aproape toate zonele au început ninsorile, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere reaminteste faptul că este obligatoriu ca vehiculele care le tranzitează trebuie să fie echipate de iarnă. În special autovehiculele grele sa fie echipate cu lanțuri, deoarece există risc de accidente, dar și de blocare a drumurilor, ceea ce îngreunează acțiunea utilajelor de deszăpezire.

Facem apel la conducătorii auto ca înainte să plece la drum să verifice prognoza meteo și atenționările CNAIR și ale poliției rutiere.

Precizăm că utilajele de deszăpezire ale CNAIR și drumarii sunt mobilizați în teren și acționează acolo unde situația o impune.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *