Duminică, de la ora 17.00, mare meci mare la Polivalenta DUNĂREA BRĂILA – BORUSSIA DORTMUND (retur)

MECI EUROPEAN ÎN POLIVALENTA DIN BRĂILA DUNĂREA BRĂILA – BORUSSIA DORTMUND (retur) TUR 3 CALIFICĂRI GRUPE

Pe data de 19 Noiembrie 2023 este programat meciul retur cu formația germană Borussia Dortmund, duminică, începând cu ora 17:00, în Sala Polivalentă din Brăila. Partida contează pentru turul 3 de calificări în grupele EHF European League.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 15:00.

Preț bilet: 20 lei

Copiii până în 5 ani: intrare gratuită

Copiii sub 14 ani: 5 lei

* în baza certificatului de naștere (copie) sau a carnetului de elev.

 

Meciul va putea fi urmărit în direct pe postul de televiziune DigiSport2 iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Europene de Handbal (EHF) https://ehfel.eurohandball.com/women/2023-24/matches/details/202412020903008/h-c-dunarea-braila-bv-borussia-09-dortmund/.

 

Dunărea Brăila s-a impus cu 25-24 în fața echipei germane Borussia Dortmund, în manșa tur din barajul pentru grupele Cupei EHF European League. Mireya Gonzalez a adus victoria pentru Brăila cu o aruncare perfectă sub bară în ultima secundă. A închis tabela la 25-24 pentru formația lui Jan Leslie. Mulțumim pe această cale românilor prezenți în sala din Dortmund care au creat o atmosferă de mare sărbătoare.

 

”Mai mult ca niciodată avem nevoie de al optulea jucător alături de noi,  Fac apel către toți iubitorii acestui sport să vină duminică în Polivalenta brăileană să susținem împreună jucătoarele noastre. Fetele noastre au muncit enorm săptămâna aceasta, au adus doua victorii, cea de la Dortmund și cea de la Râmnicu Vâlcea. Au luptat până la final în ambele meciuri iar acum avem nevoie de susținerea tuturor” a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Hai, Dunărea Brăila!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *