Liceenii brăileni față în față cu viitorul la CARTEA VIE A PROFESIEI 2023

Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila organizează în data de 22 noiembrie la Casa Tineretului, între orele 11.00 – 14.00, proiectul CARTEA VIE A PROFESIEI, ediția a V-a. Evenimentul se adresează elevilor din clasele a XI-a și a XII-a, oferindu-le acestora posibilitatea să intre în contact cu profesioniști din diverse domenii care îi pot îndruma în alegerea viitoarei profesii.

Vor fi prezenți 40 de specialiști care practică meserii precum: polițist, militar, medic, asistent, avocat, procuror, judecător, grafician, speaker motivațional, web designer, profesor, specialist IT, psiholog, farmacist, actor/regizor, pompier, jurnalist, specialist marketing digital, designer vestimentar, în total 31 de profesii. La această ediție au confirmat participarea elevi din 12 licee brăilene însoțiți de profesori. Tinerii au posibilitatea de a afla răspunsuri sincere și directe la întrebări precum: Cât de bine plătită este această meserie? Cât de ușor sau greu se obține un post în domeniu, care sunt studiile necesare? Care sunt satisfacțiile sau dezamăgirile întâmpinate?

 

Vă amintim că la ultima ediție a proiectului din 2022 au participat aproximativ 1.000 de persoane (elevi, profesori și lectori), evenimentul bucurându-se de mare succes de la an la an.

Organizatori eveniment: Roxana Neagu, Laura Caplea, Leonard Neculae.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *