O asistenta de la Caminul de la Lacu Sarat are nevoie de sange

Ca sa ajuti un om si mai in special daca este vorba de viata, nu mai tii cont daca este politician, daca este director sau daca este de alta religie. Totul este sa intinzi o mana si sa daruiesti un strop din viata ta. Astfel ca psihologul Sorin Ionita, de la Caminul pentru Persoane Varsnice din statiunea Lacu Sarat, face apel pe contul lui de socializare la brailenii cu suflet sa mearga la Centrul de Transfuzie din municipiul Braila si sa doneze sange pentru colega lor de la Caninul din Lac.

„Sânge pentru o asistenta de la Caminul pentru Persoane Vârstnice Lacu Sărat, care a fost depistata cu o boala hematologică și căreia îi este necesar! Cine dorește sa ajute îi suntem recunoscători și o poate face în fiecare zi de luni pana vineri dimineata la Centrul de Tansfuzie Sanguina Braila, Strada Radu S. Campiniu 25, Brăila”, a scris Sorin Ionita.

La randul acestuia, sotia Antoneta Ionita, medic tot la Caminul dun Lacul Sarat a fost si a donat sange pentru a ajuta colega de munca. „Am donat din nou sânge, cu gândul la viață! La omul care are nevoie, a cărui viață o putem salva. Fiecare dintre noi poate face acest gest umanitar, este simplu și ușor. Vă recomand echipa de la Centrul de Transfuzie Sanguină Brăila, o echipă care vă stă alături, cu mâini de aur! Fiți salvatori pentru semenii voștri!”, a sris medicul Antoneta Ionita.

Daca vreti sa ajutati un om, puteti merge la Centrul de Transfuzii si sa urmati exemplul sotilor Ionita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *