Incendiu în această dimineață la TIchilesti

In această dimineată, la ora 03.20, Detasamentul 2 de pompieri Brăila a intervenit cu două autospeciale de stingere pentru limitarea si lichidarea unui incendiu la o locuinta din localitatea Tichilesti. A ars acoperisul locuintei pe o suprafata de cca. 60 de mp. si s-au degradat tavanele la trei camere si bunurile din acestea. Cauza probabila care a dus la producerea incendiului a fost cosul de fum deteriorat la nivelul podului. Incendiul a fost lichidat la ora 05.30 si nu s-au inregistrat victime.

Reamintim brailenilor că în perioada sezonului rece cele mai multe incendii la locuințe au drept cauză coșurile de fum necurățate, mijloacele de încălzire lăsate nesupravegheate, precum și folosirea instalațiilor electrice improvizate sau cu defecțiuni.
Pentru a preveni producerea unor incendii, se impune verificarea mijloacele de încălzire, a coșurilor de evacuare a fumului sau alte surse de căldură.
O grijă deosebită trebuie acordată copiilor, la îndemâna cărora nu trebuie lăsate mijloace de aprindere (chibrituri sau brichete).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *