Minivacanța de 1 Decembrie, desfășurată fără probleme                    

Minivacanța de 1 Decembrie s-a desfășurat fără probleme deosebite, fapt pentru care mulțumim brăilenilor că au înțeles să respecte normele de conviețuire socială!

În perioada 30 noiembrie – 03 decembrie, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.600 lei, cele mai multe fiind pentru consumulde băuturi alcoolice în spațiul public.

Misiunile jandarmilor la evenimentele organizate în spațiul public s-au desfășurat, de asemenea, fără incidente. În perioada 30 noiembrie – 03 decembrie, au fost asigurate măsuri de ordine publică la ceremonia militară și religioasă dedicată Zilei Naționale a României, la Parada Colindătorilor care a avut loc în zilele de 1 și 2 decembrie, la deschiderea Târgului de Iarnă din municipiu, precum și la programele artistice care s-au desfășurat în Piața Independenței.

În cursul zilei de duminică, 03 decembrie, jandarmii au însoțit coloana de participanți la procesiunea religioasă prilejuită de sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae.

Până pe 06 decembrie, se păstrează dispozitivul de asigurare a ordinii publice la Biserica „Sfântul Nicolae” din municipiu, pentru ca toți credincioșii să treacă prin fața raclei cu Sfintele Moaște, în siguranță.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *